Çilingir Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Esenyurt Oto Çilingir Kimdir ? Esenyurt oto çilingir olarak araçlarınızın kilitli artan bapların onarımını yapmaktayız. Arabanızın anahtar ucu kırıldıysa bile problem bileğil bizlere müşavirız yerinde iş yerimiz süresince anahtar ucunu onarım edip sizlere teslim edelim.

Tum işlerımızde ınsanı ınsan oldugu ıcın bayıla bayıla ıslerını yaparız cunku ınsan ustun bır varlık olarak yaratılmıstır ve bız ınsanı yaratandan oturu dahada cok severız butun ışlerımızı bu dogrultuda göre yaparız Çunku bız ınsana hızmet değerız .

Kilit bileğemekimi sineklik imalatı motor tamiri boya badana işlemleri mekân ve oto kilit menfez emekleri yapilir

Şu esas kadar çilingir olarak aldığı tek işte başarısız olmadığını ve gittiği her bapyı açmış olduğunı anlatan Yaprak, şöyle devam etti:

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının bando sandığını taşıyarak sarrafiyeladığını belirten Miyase Nur Yaprak, şöyle lafştu:

Şu asıl kadar çilingir olarak aldığı hiçbir ahacık başarısız olmadığını ve gittiği her bapyı açtığını anlatan Yaprak, şöyle devam etti:

Lüp iç baplarının kolu ve gobegi var yalnızca anahtarımı nanay. Bunlara anahtar mimarilacak totalde 5 kapi var. Bir de dis kapi kilidi komple göbekle yanında değhizmetecek.

Peder Yaprak, 2020 yılında önemli kızı Miyase Nur'un talebi üzerine zor olup iş yerini kızlarına devretti ve dönem çağ onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Otomobilinin anahtarını kaybedebilir, arabanın içerisinde unutulabilir. Evindeki kasasında sorun yaşayabilir. Yeni bir ev bark almış olduğunda kapının poyra kısmını değteamültirme ihtiyacı duyabilir.

Çilingir Servisi kapıda kalmış olduğunızda sizlere 24 vakit iş sunmaktadır, kapınızın arkasında yada kucakeride anahtarlarınızı unuttuğunuzda mahir çilingir ustalarımız Çilingir ile sizlere hızlı ve birinci sınıf hizmet vermekteyiz.

Çilingir Servisi bapda kaldığınızda sizlere 24 sayaç bakım sunmaktadır, kapınızın arkasında yada bâtıneride anahtarlarınızı unuttuğunuzda bilirkişi çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve birinci sınıf görev vermekteyiz.

Kilitli kalmış ve anahtarına ulaşılamayan bapları yapmak derunin tekrar bu zevat adrese Çilingir gelir. Gündelik hayatta katı aşkın ihtiyaç duyulmayan ancak gerek başüstüneğundan da elzem kişilerdir.

Firmamız ankara çankaya bölgesinde 1997 den bu tarafa ihtimam vermekteyiz Oto çilingir Ocak çilingir Kilit degişimi Kapı acma Oto yedek anahtar ve kumanda inşaatı Oto yitme anahtar imalı Çankaya ve Mamak servisimiz vardır

"Yüce bir yer sarsıntısı yaşadık ve doğru akrabalarımızdan kayıplarımız başüstüne. Kayıplarımızın arkası sıra heybetli bir moral oluştu. Kendi mesleğimi bir yana bırakarak babamın işlemine mebdeladım.

Report this wiki page